Neem direct contact op: +31 (0)72 – 509 57 62

Werkwijze

Kwaliteit
Onze uitzendkrachten komen altijd langs voor een persoonlijk interview. Hiermee kunnen wij een profielschets maken om de juiste uitzendkracht aan uw bedrijf te koppelen. Wij toetsen de identiteit van de uitzendkracht door middel van de erkende ID checker.

Hiermee borgen wij de kwaliteit van onze uitzendkrachten.

 

Service
Wij bieden u 24 uur toegang tot onze intercedentes, die de uitzendkrachten begeleiden. Zij spreken Pools , Engels en Nederlands en kunnen u en de uitzendkrachten altijd te woord staan. Wij regelen alle administratieve handelingen om de uitzendkracht heen.

Dit geeft geen misverstanden en uw werk wordt efficiënt ingevuld.

 

Betrokkenheid
De medewerkers van het uitzendbureau zoeken regelmatig contact met de verantwoordelijken binnen uw bedrijf. Vanaf het eerste contact, waarbij het profiel van uw bedrijf wordt gecombineerd met onze uitzendkrachten, zult u de betrokkenheid van de intercedentes kunnen vaststellen.

U heeft altijd te maken met dezelfde intercedente.

 

De Juiste
Door onze 15 jarige ervaring in de branche denken wij voortdurend met u mee, zijn wij in staat om zeer flexibel te werken en perfect invulling te geven aan uw vacatures. Wij werken pragmatisch en oplossingsgericht.

Wij vinden de juiste uitzendkracht voor u!

 

 

Excel-logo-2 Download hier de werkbrief (Excel bestand)

Certificeringen

Eurojobservices is NEN
4400-1 gecertificeerde.
Tevens werken wij met het ID- check keurmerk.

nen Lees meerContact

Eurojobservices bv
Berenkoog 19
1822 BH ALKMAAR

Plan route