Neem direct contact op: +31 (0)72 – 509 57 62

Referenties

Nic. Oud Direct Mail

“Eurojob Services is een professioneel uitzendbureau die ten alle tijden kwalitatieve Poolse uitzendkrachten uitzend. Nic. Oud is een adhoc organisatie die op het laatste moment uitzendkrachten kan aanvragen, Eurojob Services kan deze mensen altijd leveren.

Zij leveren Poolse uitzendkrachten die flexibel zijn, gemotiveerd en hard werken. Hier kunnen wij van op aan waardoor onze productie ten alle tijden goed doorloopt, dit maakt onze samenwerking daardoor uniek en prettig.”

Logo-Nic-Oud_website

Loko verpakkingen

“Bij grote orders hebben wij snel extra handen nodig. Goed gemotiveerde mensen waar wij van op aan kunnen en die hun handen uit de mouwen kunnen steken. Van Eurojobservices krijgen wij altijd de uitzendkrachten die binnen ons team passen. Eurojobservices weet precies wat wij willen en denken met ons mee. Dat vinden wij heel belangrijk.”

loko-verpakkingen

Kramer’s Zuurkool

“Wij van Kramer’s Zuurkool fabriek werken sinds 2003 samen met Eurojobservices.


Het contact met Jola en Annette verloopt heerlijk soepel en we zijn zeer tevreden over de uitzendkrachten. Ondanks dat wij alleen in ons hoogseizoen met uitzendkrachten werken, krijgen we vaak mensen welke voorgaande jaren ook bij ons gewerkt hebben. Dit werkt erg prettig en soepel! Jola en Annette, Ga zo door!


Kijk voor heerlijke zuurkoolrecepten ook eens op www.zuurkoolrecepten.nl

1

Certificeringen

Eurojobservices is NEN
4400-1 gecertificeerde.
Tevens werken wij met het ID- check keurmerk.

nen Lees meerContact

Eurojobservices bv
Berenkoog 19
1822 BH ALKMAAR

Plan route